#tijdelijk wonen

Knusse woonunit met 2 slaapkamers

ABI Summer Breeze

Deze caravan is de kleinste in ons aanbod, zowel in breedte als in lengte. Dit wil echter zeker niet zeggen dat deze caravan daarom minder praktisch is als de grotere of bredere huurcaravans die wij aanbieden!

Modern

De badkamer heeft een douche, lavabo, toilet en is ook zeer ruim, net als de 2 slaapkamers. In deze caravan kunnen gemakkelijk 4 mensen slapen. Daarom is deze caravan dan ook de ideale oplossing voor diegenen die een tijdelijk verblijf nodig hebben, maar een beetje moeten uitkijken door beperkte ruimte in een tuin, oprit, …

Betaalbaar

Deze caravan is de kleinste in ons aanbod, zowel in breedte als in lengte. Dit wil echter zeker niet zeggen dat deze caravan daarom minder praktisch is als de grotere of bredere huurcaravans die wij aanbieden!

Veelgestelde vragen

De minimum termijn waarvoor we onze stacaravans verhuren, is drie maanden.

De huur start op de dag dat de stacaravan wordt geleverd. Er wordt een staat van bevinding opgemaakt van de stacaravan, en een ontvangstverklaring ondertekend. Zo weten beide partijen hoe de staat van de stacaravan is aan het begin van de huur.

De huurprijs dient betaald te worden per maand, de verdere specificaties hiervan staan in de huurovereenkomst.

We vragen van de huurder een waarborg. Deze wordt terugbetaald aan het einde van de huur, mits de stacaravan geen gebreken vertoont of er zich geen bijkomende kosten voordoen. Hier wordt teruggekeken naar de staat van bevinding aan het begin van de huur.

Voor het transport heen en terug, de plaatsing en het weghalen, het waterpas stellen (wij voorzien blokken en dergelijke) vragen wij een vaste prijs. Aangezien wij zelf voor het transport zorgen en geen externe transporteur moeten inhuren, kunnen wij deze prijs wel beperkt houden.

De huurder zorgt zelf voor de aansluiting van de nutsvoorzieningen. Dit houdt in dat de huurder zelf het water, de gas en de elektriciteit aansluit, alsook de afvoerleidingen.

Zijn er tijdens de huurperiode problemen met de stacaravan (defecten, problemen, onduidelijkheden, …) vragen wij dat de huurder EERST ons contacteert. In de meeste gevallen kunnen wij dit zelf verhelpen, en anders schakelen wij de juiste mensen in die dit probleem professioneel oplossen.