Hoe werkt het huren van een stacaravan?

Als u bij ons een stacaravan of woonunit huurt, maken we enkele belangrijke afspraken zodat u zorgeloos tijdelijk kunt wonen en uw huur zonder problemen kan verlopen.

Garantie

Wanneer u bij ons een stacaravan huurt, zorgen wij ervoor dat deze volledig gebruiksklaar is als hij naar u wordt gebracht. De unit wordt spic en span geleverd, volledig uitgerust zoals afgesproken én professioneel geplaatst!

Transport

Voor het transport en de plaatsing van deze huurcaravans, kunnen wij volledig zelf instaan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het transport en de plaatsing van stacaravans in de BeNeLux, en hebben hiervoor al het nodige materiaal.

Ervaring

Door onze vele jaren ervaring (van vader op zonen) in de caravansector, kunnen wij ook elk probleem correct en snel oplossen. Bij vragen of defecten tijdens de huurperiode is het dus niet nodig om externe loodgieters, elektriciens of andere vakmensen te raadplegen!

Wanneer kan je je woonunit verwachten?

Als gecertificeerde transporteur kunnen wij de gehuurde stacaravans zeer snel leveren, zodat u snel verder kan. Wilt u hier meer over weten,, kan u op de website www.transcaravan.be alles nalezen. Wij voorzien voor de plaatsing zelf de blokken en betontegels om de gehuurde stacaravan waterpas te stellen, en zorgen ook dat u de nodige uitleg krijgt zodat u perfect verder kan.
In plaats van een hotel, de woning van vrienden of familie of slechts een bepaald deeltje van uw huis te gebruiken om bepaalde periodes van bouw, heropbouw, … te overbruggen, bieden wij dus een perfect alternatief: een stacaravan of werfkeet die gehuurd wordt, die in uw tuin wordt geplaatst, die 1 tot 6 personen comfortabel te slapen kan leggen en toch de nodige luxe en veiligheid biedt!