#woonunites

Ruime stararavan met 3 slaapkamers

Swift Burgundy

Deze caravan is de grootste in ons aanbod, zowel in breedte als in lengte. Dankzij een ideale indeling voelen ze ruim aan en kan je er als gezin een comfortabel in wonen.

Ruim

Deze stacaravans zijn ideaal voor gezinnen met 2 of meer kinderen, die hen allen op een gezonde manier te slapen willen leggen. Voor kleinere gezinnen kunnen deze resterende slaapkamers dan weer gebruikt worden als berging. Een grote troef van deze caravans is dat zij, naast de verwarming in de woonkamer, ook voorzien zijn van centrale verwarming. Ideaal voor de wintermaanden!

Betaalbaar

Met een volledig ingerichte badkamer (toilet, lavabo, douche), een zeer ruime woonkamer en een aparte eethoek met een losse eettafel, bieden deze caravans alle comfort om een verbouwing of dergelijke in alle rust te overbruggen. De keuken is zeer functioneel en ruim ingericht. Het fornuis, met oven en grill, de lavabo en de grote ijskast met aparte diepvries maken deze keuken compleet.

Deze caravans werden door ons voorzien van nieuwe vinyl vloerbekleding rondom rond. Met deze voorzorgen kunnen wij de stacaravans en woonunits telkens terug kraaknet en hygiƫnisch afleveren bij de volgende huurder. Het maakt het ook voor u als huurder dan ook veel makkelijker om deze stacaravans proper te houden tijdens de periode dat u deze nodig heeft.

Veelgestelde vragen

De minimum termijn waarvoor we onze stacaravans verhuren, is drie maanden.

De huur start op de dag dat de stacaravan wordt geleverd. Er wordt een staat van bevinding opgemaakt van de stacaravan, en een ontvangstverklaring ondertekend. Zo weten beide partijen hoe de staat van de stacaravan is aan het begin van de huur.

De huurprijs dient betaald te worden per maand, de verdere specificaties hiervan staan in de huurovereenkomst.

We vragen van de huurder een waarborg. Deze wordt terugbetaald aan het einde van de huur, mits de stacaravan geen gebreken vertoont of er zich geen bijkomende kosten voordoen. Hier wordt teruggekeken naar de staat van bevinding aan het begin van de huur.

Voor het transport heen en terug, de plaatsing en het weghalen, het waterpas stellen (wij voorzien blokken en dergelijke) vragen wij een vaste prijs. Aangezien wij zelf voor het transport zorgen en geen externe transporteur moeten inhuren, kunnen wij deze prijs wel beperkt houden.

De huurder zorgt zelf voor de aansluiting van de nutsvoorzieningen. Dit houdt in dat de huurder zelf het water, de gas en de elektriciteit aansluit, alsook de afvoerleidingen.

Zijn er tijdens de huurperiode problemen met de stacaravan (defecten, problemen, onduidelijkheden, …) vragen wij dat de huurder EERST ons contacteert. In de meeste gevallen kunnen wij dit zelf verhelpen, en anders schakelen wij de juiste mensen in die dit probleem professioneel oplossen.